duminică, 3 aprilie 2011

Organizatia neguvernamentala "Pomul vietii"

13 elevi ai Liceului "Nichita Stanescu" - Ploiesti s-au constituit, la initiativa si sub coordonarea doamnei profesoare Viorica Darie, intr-un grup cultural-ecologic numit "Pomul vietii". Infiintat la data de 11 martie 1999, grupul nou-format a tinut deja primele doua sedinte in incinta casei memoriale "Nichita Stanescu" - Ploiesti, unde a fost si va fi gazduit de consilierul special: doamna profesoara Constanta Munteanu.
In conducerea acestui grup se numara: consilierul in probleme de mass-media Luminita Amoasei, studenta in anul III la Jurnalism, Ludmila Radu - presedinte al grupului si eleva in clasa a XI-a H, Gratiela Ilie - vicepresedinte si eleva tot in clasa a XI-a H si Andra Bertalan - secretarul grupului si eleva in clasa a XI-a J.
Grupul "Pomul vietii" doreste sa-si asigure o cultura ecologica moderna, sa se documenteze asupra problematicii protectiei mediului in special in zona orasului Ploiesti si a judetului Prahova in general si va incerca sa sensibilizeze opinia publica asupra unor cazuri de poluare. In cadrul sedintelor grupului se recita creatii proprii si se stimuleaza creativitatea. Pe viitor se urmareste editarea unui buletin xeroxat al grupului, propunere facuta de studenta Luminita Amoasei si aprobata in unanimitate.

Andra Bertalan (clasa a XI-a J)
- publicat in revista "NOI" a Liceului Teoretic "Nichita Stanescu" Ploiesti, Nr. 2, 1999

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu